A Hilaris Hotels bemutatja: Lui világrekorder bűvész és illuzionista, a szállodalánc új csillaga!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Hilaris Hotels új együttműködésbe kezdett Lui bűvész és illuzionistával, aki innentől kezdve rendszeres fellépője lesz szállodáinknak. Vendégeink számára ez egyedülálló élményt ígér, hiszen Lui nemrégiben a bűvészet Oscar-díjaként is emlegetett Merlin-díj kitüntetettje lett.

A Merlin-díj a bűvészet világának egyik legelismertebb elismerése, melyet olyan világhírű művészek kaptak meg a múltban, mint David Copperfield, Siegfried és Roy, valamint Pen és Teller. Lui ebben az évben vehette át ezt a presztízs díjat, melyet 2023 legjobb európai színpadi varázslatáért ítéltek oda neki. A díj birtokosaként automatikusan VIP tagja lett a bűvészet világszervezetének is.

„Nagyon boldog voltam, amikor értesítettek, hogy az a mutatvány, melyet kitaláltam, egyedülálló a világon. Ebben a szakmában nagyon nagy kihívás újat vagy egyedit kitalálni. Büszke vagyok, hogy magyar emberként ott lehetek a legjobbak között.” – mondta Lui

Izgatottan várjuk az együttműködést, és biztosak vagyunk benne, hogy Lui kreativitása és tehetsége új szintre emeli a vendégeink szállodai élményét. A varázslatos esték garantáltan felejthetetlenek lesznek.

Az új partnerség keretében hamarosan különleges bűvészműsorokkal és mágikus estékkel várjuk vendégeinket szállodáinkban.

IMG_0916